zondag 21 december 2014

Alles in 1

Wie heeft er nu nog nooit van gehoord, de beroemde internet, telefoon en televisie alles in 1 abonnementen? Toch schijnt het grootste deel van Nederland deze niet te gebruiken. Veel huishoudens in Nederland zijn ondanks de bekendheid van de aanbiedingen nog steeds aangesloten op drie verschillende abonnementen. Wanneer ze in plaats van deze abonnementen naar alles in 1 zouden overstappen zouden ze te echt veel goedkoper uit zijn.

Alles in 1 voordelen

Wat zijn nu de voordelen van een alles in 1 ten opzichte van drie losse abonnementenen waarom alles in 1 vergelijken? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden. Je hebt namelijk alleen nog maar één enkel abonnement in plaats van meerdere en hoeft maandelijks ook alleen maar nog één factuur aan één aanbieder te betalen. Erbij komt dat wanneer er sprake is van een storing, je niet meerdere abonnementen, facturen en voorwaarden uit de kast moet gaan halen want alles staat op je alles in 1 contract. Dit zijn dus in het kort de grootste voordelen van alles in 1.

Overstappen van alles in 1

Wanneer je gaat overstappen van alles in 1 naar een andere alles in 1 provider hoef je dit alleen maar bij de nieuwe aanbieder aan te geven. Vervolgens regelt deze nieuwe provider de overname van je oude alles in 1 contract. Je hoeft dus zelf niets op te zeggen, dus helemaal niets te doen. Vroeger was het zo, dat je ieder abonnement zelf moest opzeggen maar dit hoort bij alles in 1 gelukkig tot de verleden tijd.

Alles in 1 pakketten

De keuze op de alles in 1 markt is groot. Je hebt niet alleen een tiental providers maar ook tientallen alles in 1 pakketten. Bij de meeste providers kun je uit drie alles in 1 abonnementen kiezen. Ook heb je providers die bieden maar twee pakketten aan, waarbij je een hele boel opties extra kunt kiezen. Je moet wel oppassen want bij deze alles in 1 aanbiedingen kosten de extra opties ook extra geld. Houd dit dus goed in de gaten. Wanneer jij benieuwd bent naar de providers en hun verschillende alles in 1 abonnementen en de bijkomende opties kun je een kijken nemen op de ze alles in 1 vergelijken site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten