vrijdag 2 januari 2015

Providers die een alles-in-1 pakket aanbieden

Er zijn inmiddels een groot aantal providers op de markt die dagelijks proberen om meer consumenten er toe te bewegen te kiezen voor hun alles-in-1 pakketten. De meest bekende providers in Nederland zijn Ziggo, UPC, KPN, Stipte, Tele2, Telfort en sinds geruime tijd ook Vodafone. De verschillende diensten die door deze providers worden aangeboden worden als alles-in-1 abonnement verkocht en zijn voorzien van extra opties die je kunt kiezen en aan het abonnement kunt toevoegen. Ze doen dit natuurlijk om meer klanten te werven. De meesten van de genoemde providers bieden daarom ook al mobiele telefonie en glasvezel aan. Hierdoor verkrijgen ze natuurlijk meer klanten want ook de mobiele markt kent geen grenzen en is nog lang niet verzadigt.

Wat kun je allemaal abonneren?

De keuze is erg groot als je een alles in 1 pakket wilt kiezen. Zeker nu met de opkomst van het glasvezel zijn er vele mogelijkheden bijgekomen. Vaak is de keuze beperkt door de plaats waar je woont. Nog niet overal zijn de alles-in-1 pakketten van alle aanbieders aanwezig. Echter we zien it in de toekomst veranderen. Mogelijk dat alle netwerken van alle aanbieders wettelijk verplicht opengesteld moeten worden.

De klant is koning

Klanten van de providers zoals KPN, Ziggo, UPC maar ook Telfort genieten op dit moment van de grootste voordelen. Deze providers bieden de éne na de andere actie aan en doen er alles voor om nieuwe klanten te kunnen bemachtigen. Waar je ook kijkt, je ziet enorme prijsdalingen en overstapweken met gratis lokkertjes zoals een tablet bijvoorbeeld. De providers zijn voortdurend op de televisie te zijn en adverteren ook veel in lokale en landelijke bladen. Het blijft dus op den duur niet uit, dat bijna iedereen in Nederland voorzien wordt van de diensten die deze providers aanbieden.

Wat zijn de mogelijkheden

Natuurlijk moet je weten wat er door de verschillende providers wordt aangeboden. Je wilt natuurlijk niet de kat in de zak kopen en straks met diensten opgescheept zitten waarvan je niet eens gebruik maakt. Als je slechts één computer thuis hebt, en deze alleen maar gebruikt om af en toe een e-mailtje te versturen en het nieuws te lezen, dan hoef je echt geen razendsnel internet. Het ligt dus aan je zelf om te bepalen welke opties je nodig hebt en die kun je gelukkig nog zelf kiezen. Wanneer je alle informatie verzamelt hebt en alles duidelijk voor je is kun je beslissen of je voor Ziggo alles in 1 of UPC (deze gaan fuseren), Tele2, Stipte, KPN of Telfort alles-in-1 gaat! Er zijn zoveel opties bij de verschillende provider, dus kies verstandig en alleen dat wat je volop gebruiken zult. Hier kun je snel je keuze maken en voor een ruim alles-in-1 pakket kiezen! Er zijn genoeg opties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten