woensdag 31 december 2014

KPN alles in 1 pakketten

Bijna iedereen in Nederland kent ze, de KPN alles in 1 pakketten. Of je nu TV kijkt, radio luistert, ja zelfs op Facebook zie je en hoor je niets anders dan de KNP alles in 1 pakketten. Omdat KPN sinds jaren een stabiele en betrouwbare provider genoemd kan worden is het geen wonder dat de KPN alles in 1 pakketten een heel groot succes zijn. Erbij komt dat bijna op ieder adres in Nederland de KPN alles in 1 pakketten verkrijgbaar zijn. Dit is natuurlijk een prima zaak en ben je niet altijd aan andere providers gebonden en kun je ook wel eens overstappen. KPN is in Nederland de meest betrouwbare aanbieder die over een uitstekend netwerk beschikt. Je doet dus helemaal niets verkeerd wanneer je één van de KPN alles in 1 pakketten gaat abonneren.

Alles-in-1 thuis

Vanwege het grote succes van de laatste reclame campagne heeft KPN deze tot het eind van het jaar verlengd. Iedereen heeft de kans gehad om tijdens de KPN alles in 1 weken over te stappen. De actie die tot 31 december duurde was inderdaad een groot succes in 2014. Wie dus nog snel is gaan overstappen op een alles-in-1 standard pakket van KPN kon nog mooi profiteren van enkele voordelen. Een gratis monteur die het pakket ook nog eens voor je installeert is er één van. Daarnaast krijg je ook nog 2 prachtige HD-ontvangers ter waarde van 398 Euro meegeleverd. Met deze uitstekende ontvangers kun je echt alles opnemen. Je zult geen minuut meer missen. De interactieve mogelijkheden die KPN alles in 1 pakketten bieden zijn grandioos. Of je nu met het opnemen pakket werkt of Live tv kijkt. Je kunt gemakkelijk pauzeren, naar het begin of naar het einde van een programma schakelen, gewoon alles kan. Je mist dus echt helemaal niets meer, met KPN alles in 1 pakketten heb je gewoon alles in huis wat je nodig hebt.

Flinke korting

KPN is royaal met kortingen, zo krijg je op alles-in-1 thuis standaard een flink bedrag aan korting. Voor de diensten van KPN betaal je normaal €59,-. Omdat de laatste acties een dermate groot succes zijn geweest en schijnbaar het geluk als nieuwe abonnee niet op kan krijg je van KPN het door jouw gekozen alles in 1 pakket de eerste 6 maanden voor €35,-.

Informatie KPN alles in 1 pakketten

Wil je nog meer over de KPN alles in 1 pakketten weten? KPN alles in 1 pakketten zijn simpelweg uitstekend. Niemand heeft er voor het maandelijkse bedrag dat KPN vraagt gratis Spotify premium kan uit meer dan 20 miljoen muzieknummers kiezen. Vergelijk hier alle KPN alles in 1 pakketten. Via deze link kun je ook gewoon alles in 1 vergelijken van andere aanbieders

Geen opmerkingen:

Een reactie posten