dinsdag 28 juli 2015

Alles in 1 autoverzekeringenHet beste alles in 1 pakket voor je auto vergelijken en flink besparen? Dat kan! Hier kun je het beste alles in 1 pakket gratis vergelijken. Aan deze service zijn geen kosten verbonden en je hebt binnen enkele minuten een goedkope autoverzekering gevonden die het beste bij jouw situatie past.

Nieuwe vergelijker


Met de nieuwe vergelijker van Komparu kun je maar liefst 470 verschillende producten vergelijken. Het enigste wat je moet doen is je kenteken in te voeren, je geboortedatum, je postcode en je schadevrije jaren. In de tweede kolom hoef je alleen nog maar de leeftijd waarop je je rijbewijs gehaald hebt en een paar opties te kiezen. Daarna kun je de vergelijking meteen starten. Je gegevens kun je trouwens ook in het kentekenregister van de RDW inzien.

Autoverzekering afsluiten


Wanneer je het voor jouw beste alles in 1 pakket hebt gevonden kun je meteen online via een veilige verbinding direct bij de verzekeraar afsluiten. Een heel groot voordeel hiervan is dat je gegevens niet bij bedrijven zoals Independer, HoyHoy of United Consumers terecht komen, die regelmatig je postvak dichtgooien met reclame en aanbiedingen en proberen je van alles aan te draaien. Je hebt dus enkel en alleen contact met de door jouw gekozen verzekeraar aan wie je ook maandelijks direct je verzekeringspremie voldoet. Nadat je ded verzekering hebt afgesloten kun je in de meeste gevallen je polis direct downloaden, ook de voorwaarden en je groene kaart die steeds in enkele landen verplicht is kun je meteen downloaden en uitprinten. Je ziet dus dat het afsluiten van een autoverzekering vandaag de dag helemaal niet zo moeilijk is.

Vergelijk dus snel het beste alles in 1 pakket voor je auto en sluit direct en veilig online je nieuwe autoverzekering af!

Tot slot nog een leuke commercial van een hele bekende verzekering, de aller aller eerste verzekering een goed alles in 1 pakket. Hier kun je goedkoop Televisie en Internet krijgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten