dinsdag 15 december 2015

Prijs ontwikkelingen 2015 in de markt voor Alles in 1 pakketten

Het alles in 1 pakket is in Nederland steeds vaker normaal in een huishouden. Deze ontwikkelingen worden natuurlijk gezien door telecom providers, dit zorgt voor activiteit en verschillende ontwikkelingen in de markt voor alles in 1 pakketten. Door hogere vraag naar de pakketten spelen providers er slim op in om hogere tarieven te gaan hanteren. Zo zijn er het afgelopen jaar al twee providers die haar tarieven hebben verhoogd.


Ziggo
Telecom provider Ziggo heeft vanaf 1 juli 2015 haar tarieven voor de alles in 1 abonnementen verhoogd. De prijsverhoging is zeer bescheiden te noemen, zo gaat het om maximaal één a twee euro per maand extra. Daarnaast geldt de prijsverhoging niet voor alle alles in 1 pakketten, zo vallen de nieuwe pakketten als: Starter, Complet en Max pakket buiten de prijsverhoging.

Volgens Ziggo is de prijsverhoging noodzakelijk om de kwaliteit te blijven bieden die ze graag willen bieden. Er dient geïnvesteerd te worden in de verbetering en optimalisatie van de abonnementen.

KPN
Naast Ziggo is ook KPN haar prijzen voor alles in 1 pakketten gaan verhogen. Net als bij Ziggo zijn ook de prijzen voor de pakketten bij KPN niet heel veel hoger geworden, slechts één euro komt erbij.  Naast de maandelijkse prijs gaat het starttarief van het bellen ook wijzigen, zo gaat dat omlaag van 0,1017 eurocent naar 0,10 eurocent. Naast deze wijzigingen wordt ook een wijziging doorgevoerd in het erotische Tv-zender pakket van KPN, zo wordt het pakket van erotische zenders 1,50 euro duurder per maand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten