zaterdag 24 oktober 2015

Alles in 1 van Ziggo


Met een alles in 1 pakket kies je voor een abonnement met bellen, internet en televisie. Bij Ziggo kun je als consument kiezen tussen drie verschillende alles in 1 pakketten, namelijk start, complete en max. Sluit je als nieuwe klant een van deze abonnementen af van Ziggo, dan krijg je een mooie aanbieding. De installatiegarantie zorgt er daarnaast voor dat de installatie voor je geregeld wordt. De looptijd van contracten is minimaal 12 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar. Je kunt je huidige telefoonnummer meenemen naar het nieuwe abonnement van Ziggo. Bellen naar andere Ziggo klanten is overigens gratis. Alle Ziggo alles in 1 pakketten komen met een gratis HD ontvanger en Wifi-modem. De internetverbinding van Ziggo is erg sterk. Niet voor niets is Ziggo door Tweakers voor de vijfde keer verkozen tot beste internetaanbieder. Het standaard televisiepakket heeft 60 digitale zender en 16 zender in HD. Er zijn daarnaast verschillende uitbreidingspakketten te bestellen, die ook maandelijks weer opzegbaar zijn.

Ziggo alles in 1 start

Met deze pakket betaal je de eerste 6 maanden 29,95 euro per maand, daarna 45,95 euro. Je krijgt een beveiligde internetverbinding met een snelheid van 40 mbit/s. Wat betreft het televisiepakket krijg je een standaard mediabox, waarmee je ruim 60 digitale zenders kunt bekijken in haarscherpe kwaliteit. Via online tv kun je ook op andere platformen naar deze zenders kijken. Tenslotte kun je met tv gemist programma’s terugkijken die je had gemist.

Ziggo alles in 1 complete en max

De Ziggo alles in 1 complete en max pakketten betaal je ook de eerste 6 maanden 29,95 euro per maand, daarna wordt het respectievelijk 59,95 euro en 73,95 euro. Daar krijg je echter wel veel voor terug. Met Ziggo alles in 1 complete heb je een internetsnelheid van 120 mbit/s, krijg je een horizon mediabox waarmee je kunt opnemen en pauzeren, kun je gebruik maken van replay tv en heb je met my prime de keuze uit 1000 films en series. Met Ziggo alles in 1 max geniet je zelfs van een 200 mbit/s internetsnelheid en heb je bovenop de voordelen van het complete pakket ook nog standaard ruim honderd zenders in je pakket.

Bron: https://www.allesin1vergelijken.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten