vrijdag 19 december 2014

Telfort alles in 1

Met Telfort alles in 1 pakketten zit je goed. Telfort biedt twee verschillende pakketten aan. De pakketten zijn voordelig en je betaald per maand. Voor een vast bedrag kun je van drie diensten gebruik maken. De diensten zijn internet, televisie en telefonie. De pakketten hebben verschillende opties, onbeperkt bellen is er één van. Met deze optie hoef je je geen zorgen meer over je telefoonrekening te maken, je kunt bellen zo veel je wilt. Je kunt de pakketten ook uitbreiden met meer zenders en extra abonnementen. Bij de alles in 1 pakketten van Telfort kun je toevoegen wat je wilt.

Kabel of glasvezel

Telfort alles in 1 kun je krijgen via de kabel maar ook via glasvezel. Bij de kabel zit er verschil in de uploads en downloads terwijl dit bij de glasvezel symmetrisch is. Symmetrisch betekent dat de snelheid voor uploads en downloads hetzelfde is. Met 50 Mb/s per seconde heb je al een aardige snelheid en beschik je eveneens over een ruim aanbod aan televisiezenders. Of je nu het alles in 1 basis of glasvezelpakket kiest, het aantal zenders blijft gelijk. Het enigste nadeel ten opzichte van glasvezel is dus de snelheid.

Telfort aanbiedingen

De prijzen van de alles in 1 pakketten van telfort zijn in vergelijking met de diensten redelijk. Vaak heeft Telfort wel een aanbieding klaarliggen. De prijzen liggen tussen de 30 en 41 euro en meestal krijg je van telfort wel een maandje gratis. Ook krijg je een modem gratis in bruikleen en komt een gratis monteur langs om de installatie van je telfort alle is in 1 pakket voor je te regelen. Je hebt dus weinig werk en zorgen voor een klein bedrag. Op dit moment zijn er 6 telfort aanbiedingen. Bekijk hier de telfort alles in 1 pakketten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten