dinsdag 30 december 2014

Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1 zijn de meest populaire alles in 1 pakketten die er dit moment in Nederland bestaan. Wanneer u een abonnement wilt afsluiten vindt u hier ziggo alles in 1

Meerdere pakketten

Bij ziggo kunt u op dit moment drie verschillende pakketten als particulier afsluiten. Als ondernemer kunt u 4 zakelijke pakketten afsluiten. Het verschil is dat u bij de zakelijke ziggo alles in 1 de BTW bovenop moet betalen. Natuurlijk hebben de zakelijke pakketten ook nog enkele andere voordelen echter als particulier kunt u met een ziggo alles in 1 abonnement werkelijk alle kanten op. De mogelijkheden dekken eigenlijk alles ruim af. De diensten zijn dermate stabiel en snel zodat u er zelfs een heel netwerk bestaande uit meerdere computers en tv-aansluitingen aan kunt hangen.

Wie is Ziggo

Ziggo is sinds 2008 op de markt. Het bedrijf is door een aantal fusies tot tot stand gekomen. Door deze fusies is Ziggo tot één van de grootse providers in Nederland geworden en binnenkort gaat het bedrijf zelfs met UPC samen verder waardoor het echt wel de grootste provider van Nederland wordt. Onder welke naam Ziggo met UPC verder gaat is nog niet bekend. Het kan ook zo zijn dat ze gewoon met beide namen op de markt blijven om verwarring te voorkomen.

Alles in 1 pakket bestellen

Wanneer je voor een ziggo alles in 1 gekozen hebt kun je het pakket heel gemakkelijk bestellen. Dit kan via één van de vele vergelijkingssites maar ook via de homepage van ziggo direct. Wanneer je op zoek ben naar zakelijk internet moet je hier wezen. Wanneer je besteld hebt, wordt je oude abonnement automatisch opgezegd, tenzij je dit anders aangeeft en kun je binnen enkele dagen over je nieuwe Ziggo alles in 1 beschikken.

Grootste aanbieder

Zoals eerder al aangegeven is Ziggo op dit moment in Nederland de grootste aanbieder van alles in 1. Dit jaar werd Ziggo ook weer gekozen tot de beste internetprovider van Nederland. Bij Ziggo kun je naast digitale TV ook nog kabeltelevisie krijgen, een positief punt want hierdoor hoef je niet voor elke tv een aparte decoder te hebben. Ziggo alles in 1 is dus een goede keuze en alleen maar aan te bevelen. Kijk dus snel en doe de postcodecheck om te zien of Ziggo op jouw adres beschikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten